Are you done read entry? Do follow my blog? Thank you. +Follow | Dashboard
Pendekk's World



B O R E D
Wednesday, March 14, 2012 | 1:07 AM | 0 comments

Haihh lama gila tak update blog ni . Dah berhabuk dibuatnya fuh fuh fuh *tiup habuk* okayy now nak start apa ni *fikir jap* Haaa tengok apa yang berubah dekat blog titew . Lawa tak ? Lawa kan *angguk kepala* titew edit sendiri . Dua hari baru siap . Punya ah tangguh kerja . So mesti dua hari jugak nak bole siap semua ni , maklum ah malas tuh sentiasa ada . Satu lagi pening tengok template . Pada mulanya hancur semua tau . Sampai rasa dah give up nak buat blog *garu kepala* Tapi nasib jadi balik hahaha *ada yang kelakar ke* Eh eh ada dengar tak lagu dekat blog tuh ? Haaa bestkan ? Yes , itu untuk awak . Suwitt tak titew ? :) Okayy lahh wak . Dah awal ni , eh i means lewat dah ni *tengok jam* *mata kelip-kelip tengok lappy* *offline* *tutup laptop dan lampu* *tarik selimut* *pejam mata* dan nikmati alam mimpi pulak *mimpi si dia* Good Night Sweet Heart . I Love You :*

Thanks stalkers cause sudi baca entry yang tak seberapa ni . Byee :)


Older Post | Newer Post