Are you done read entry? Do follow my blog? Thank you. +Follow | Dashboard
Pendekk's World



Feel Tired
Saturday, February 11, 2012 | 9:13 PM | 0 comments

Kenapa sakit aku ni tak baik-baik lagi ? Kenapa ? Haaa kenapa ? Hmm , mybe ni cabaran yang aku harus hadapi . Eh korang nampak je aku happy , senyum , gelak and anything else . Tapi sebaliknya ? Allah je yang tahu :') Kekadang aku tak kuat dengan semua ni . Tapi aku cuba kuatkan diri aku . Kalau time sakit tuh datangg . Ya Allah , rasa nak mati pon ada . Tapi aku tahu Allah selalu dengan aku . Tired of trying . Sick of crying . Yeahh I'm still smiling . But inside like I'm dying . Kayy takpe lahh . Kepala pon dah start pening . Malas nak type banyak-banyak . Kboii *fake smile 


Thanks stalkers cause sudi baca entry yang tak seberapa ni . Byee :)


Older Post | Newer Post