Are you done read entry? Do follow my blog? Thank you. +Follow | Dashboard
Pendekk's World



Merentas desa ♥
Thursday, January 12, 2012 | 10:49 PM | 0 comments

K penat gila merentas desa harini . Dah lama kot tak berlari . Hahaha . Mula-2 memang lahh syok . Ceh konon boleh melintas semua orang lahh ni . Last-2 ramai yang melintas aku pulak -,- K takpe , just latihan . Hihii . Wait and see guys bila pertandingan bermula nanti . Tapi satu je yang aku tak puas hati . Kenapa cikgu tak berlari dengan kita jugak ? Pandai tengok je cikgu ni kan ? Lepastuh bila murid-2 guna jalan pintas . Mula nak marah-2 . Apa bengong cikgu ni -,- maaf , terlanjur cakap . Heyyy korang , ce tengok gambar dekat atas tuh , sweet je kan ? Best ohh kalau dapat berlari sama-2 dengan boyfriend kita sambil pegang tangan . Ohh Mak Gayahh . So sweet . K dah mula berangan . Kuikui sampai sini je eh sayang ? See you next time guys 

Thanks stalkers cause sudi baca entry yang tak seberapa ni . Byee :)


Older Post | Newer Post