Are you done read entry? Do follow my blog? Thank you. +Follow | Dashboard
Pendekk's World



Dear blogg ♥
Saturday, January 28, 2012 | 5:25 PM | 0 comments

Assalamualaikum Hai and Hello stalker . Cantik tak blog faten ? Cantikkan ? Ada macam owner dia tak ? Angguk cepat . Aww , thanks  *perasan . Sekarang faten dah pandai edit sendiri . Ouhyeah ouhyeah . Tapi satu je , lagu je tak pandai nak buat lagi . Dah banyak kali try tapi tak menjadi :> al-maklum lahh budak baru belajar memang cenggini . Bila dah pandai buat mula lahh melompat macam monkey ♥ perli diri sendiri wuwuwu . Hihii . Oh by the way , rindu time kita date sayang . Tengok gambar tuh . How sweet you are . Hmm , nak date lagi boleh ? Boleh lahh boleh lahh . Smile sikit *annoying . K nampak the smurf tuh . Sebelah aku tuh yang bagi the smurf tuh dekat aku tau . Comel kan ? Thanks b  kboi .

Thanks stalkers cause sudi baca entry yang tak seberapa ni . Byee :)


Older Post | Newer Post