Are you done read entry? Do follow my blog? Thank you. +Follow | Dashboard
Pendekk's World



Can't wait for tomorrow :)
Sunday, January 22, 2012 | 12:57 AM | 0 comments

Omg Omg , rindu dia rindu dia rindu dia rindu dia . K tetiba je aku tak boleh tido malam ni . Act aku tak sabar nak tunggu esok . Hewhew . Memang tak sabar gila weh . Rindu nak jumpa dia , peluk dia . Nampak tak gambar kat atas tuh . Haaa cenggitu lahh aku nak peluk dia nanti . Boleh tak ? Rindu dia sangat ni . And rindu everything about you . Tapi tapi tapi jangan fikir negative dah lahh . Nampak penumbuk ni weh ? Nampak kan ? Haaa kan jadi gangster kejap . Kalah timulak tau . Jangan main-main . So silent your mouth pleasee . Yes , good person . hehee . Kita dah lama tak jumpa tau ? Dah nak masuk 2 bulan kot , lebih kurang cenggitu lahh kan . Kuikui . K gedik dah datang . Act korang tak rasa lama ke 2 bulan tak jumpa tuh ? Maklum lahh . Cinta Jarak Jauh cenggini lahh jadinya . Tapi kan , stay berjauhan cenggini lahh belajar apa itu erti kesetiaan kan sayang ? Betol tak ? Angguk cepatt . Yes , clever (Y) k sampai sini je kot . Tunggu dia nak call punya lahh lama . Hihii . Bila tak sabar camni lahh jadinya . Kuang kuangg . K diam faten . Lagi banyak kau cakap , tak tido lahh jawabnya malam ni . So silent . Okayy mata pon dah mengantok . Tengok jam pukul berapa dah ? 12:48 am right ? Lagi beberapa minit nak pukul 1 ? Yes . Masa untuk tido . Kalau mama tahu habis lahh aku . Shhh . So byebye everyone see you later . Muaahhhh :*

Thanks stalkers cause sudi baca entry yang tak seberapa ni . Byee :)


Older Post | Newer Post